Toskánská krajina: 30x zažít a fotografovat

Blog

V posledních 15 letech se bájná toskánská krajina, která původně patřila malířům, proměnila v ráj fotografů. Z celé Evropy se tam začali sjíždět fotografovat zájemci o krajinářskou fotografii, kteří chtěli domů přivést jedinečné fotografie.

Toskánská fotografická krajina se vykresluje zejména na jih od Sieny a je natolik fotogenická, že v průběhu celého roku tam můžete udělat fotografie, o kterých se vám tady ve střední Evropě jenom sní.

Zažít tuto krajinu ale znamená popadnout stativ a celé odpoledne se toulat alejemi cypřišů a vystihovat ráz sklizně vína a barevných vinohradů nebo jarní zelené vlny lánů.

Fotoexpedice Toskánsko Martin Kamín toskánská krajina

Toskánská krajina na začátku podzimu

Jako každý rok tam jedeme letos opět, a to na konci září, a v období, jenž slibuje mlhy a přechod z léta do podzimního vlhčího období. Bydlet budeme na jednom místě celou dobu v soukromém domě a na místě se budeme dopravovat jediným vozem. K dispozici vám bude po celou dobu profesionální lektor Martin Kamín, který má několik dekád zkušeností s fotografováním krajiny a do Toskánska jezdí od roku 2008. 

30 cest na jih

Jelikož tam byl už více jak 30x, České republice nenajdete fotografa, který by měl tolik zkušeností a tak detailně znal místní situaci. Zavede vás na místa, která jsou prozatím ostatními fotografy neobjevená a mimo turistické trasy. Ukáže vám tu pravou “toskánu”, kterou v žádných katalozích nenajdete. Máte ideální příležitost na vlastní oči vidět a fotografovat nejfotogeničtější krajinu Toskánska.

Fotoexpedice Toskánsko Martin Kamín Fotoexpedice Toskánsko Martin Kamín toskánská krajina

Pro fotografy je to doslova ráj na zemi. Pokud budete mít zájem se registrovat na toskánskou fotoexpedici, můžete na tomto odkaze a na telefonním čísle 734 483 779 můžete konzultovat s Martinem případné dotazy týkajícími se techniky, kterou si chcete vzít sebou.

Sledujte sociální sítě

Kdybyste nechtěli propásnout nějaké nové fotografie, sledujte profily Fotoexpedice na Facebooku a Instagramu.