Vyfotil jsem za vás: jarní Moravské Toskánsko

Blog

Jelikož jsme nemohli nařízením vlády navštívit naši oblíbenou lokaci na jihu Moravy, vydal jsem se zachytit první jarní teplo za vás. Jarní Moravské Toskánsko máme v itineráři 2x ročně, letos tam pojedeme ještě v červnu – což je náhradní termín za duben.

Víkendové focení jsem zkombinoval na místech, která velmi dobře znám a kde vím, jak se pohybuje světlo, s lokacemi novými. Letošní jaro je opožděné o nějakých 14 dní, tak i na konci dubna nekvetlo všechno a naplno, ale jen sporadicky. Ale ty jarní první záblesky hojnosti jsou fascinující. Zachytit je na fotografii také není snadné.

Věřím, že chápete, že jsem za žádnou cenu nechtěl ohrozit vaše zdraví, a proto jsem v dubnu ve vyhlášeném termínu neorganizoval Fotoexpedici Moravské Toskánsko na „tajňačku“ nebo pod zástěrkou „firemního školení“. Myslím, že naše zdraví je na prvním místě. Fotoexpedice nám neuteče a když pojedeme později, pořád budeme mít rozkvetlou Moravu – pokvetou totiž Máky.

Jarní Moravské Toskánsko

Nyní mám vyhlášený opravný termín pro Fotoexpedice Moravské Toskánsko na 3.6.-6.6. Odjíždíme ve čtvrtek z Prahy. Všem přihlášeným budu posílat detailní instrukce a itinerář.

Ještě poznámka, mám už vypsaný také podzimní termín.

A nesmím také zapomenou vám předložit Galerii posledních fotografií.